TresCom Forums

TresCom : The Trespasser Fan Gateway...
It is currently Wed Jul 18, 2018 10:29 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Jul 23, 2011 5:50 am 
Offline
Dinosaur egg
Dinosaur egg
User avatar

Joined: Wed Jul 20, 2011 4:39 am
Posts: 20
I recently downloaded the ATX2 patch for trespasser. I followed all of the instructions but whenever I launch the game a message pops up reading "Failed to detect local processor. Do you want to continue?" If I click yes the game will start fine. But to prevent future problems can somebody tell me how to fix it? I'm sorry about all the threads I've been posting and I hope you guys arn't getting sick of me :| .

_________________
Image Image Image Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jul 26, 2011 9:59 am 
Offline
Gallimimus
Gallimimus
User avatar

Joined: Fri Nov 27, 2009 8:28 pm
Posts: 579
Location: England, UK
Hmm, that's strange. :P Probably Tres not liking the non-'98 hardware, I'd imagine. At least the game starts and runs fine; certainly one of the least irritating errors I've come across.
Although I'm no expert, I'd imagine there's not much you can do about this, although you may (people who know more about this than me would be useful here) be able to edit some config to either stop this error coming up/making it ignored, or stopping the check from happening, although I have no idea what you'd do to do that.

_________________

Image
AUDIO PROJECTS // AnneAudioAdventure / Anne&Hammond
RESOURCES // Music List


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Sir Richard Of Google and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group